Ključ uspeha Cinkarne smo zaposleni, ki z znanjem, izkušnjami ter tržno usmerjeno vizijo premagujemo vsa obdobja razvoja in delovanja podjetja.

Odgovornost do družbe in zaposlenih je naša zaveza, ki jo obravnavamo kot ključno partnerstvo pri uresničevanju skupnih trajnostnih ciljev. Upoštevamo visoke standarde družbene etike in gradimo transparentno kulturo komunikacije. Skrbimo za zagotavljanje zdravih in varnih pogojev dela svojih zaposlenih ter za nenehno izobraževanje z namenom razvoja lastnih potencialov.

ZAPOSLITEV V CINKARNI

Cenimo partnerstvo in zaupanje, poštenost in spoštovanje, kreativnost in razvojno naravnanost, zavezanost trajnostnemu razvoju in krožnemu gospodarstvu ter pripadnost in sposobnost sodelovanja pri doseganju skupnih ciljev. Zagotavljamo urejeno delovno okolje, varnost in spoštovanje.

Vabljeni, da postanete naš sodelavec/sodelavka:

AKTUALNA PROSTA DELOVNA MESTA

POGLEJ VSA AKTUALNA PROSTA DELOVNA MESTA 

 

ŠTIPENDIJA V CINKARNI

Aktivno in konstruktivno sodelujemo z okoliškim prebivalstvom, s šolami, vlagamo v razvoj in izobraževanje mladih, spodbujamo zdrav odnos posameznikov in ustanov do okolja.

Vsako leto razpisujemo štipendije za dijake srednjih šol in študente vseh letnikov s področij: kemije, strojništva, elektrotehnike, mehatronike, računalništva, informatike, ekologije, trajnostnega poslovanja, ekonomije ter gradbeništva.

Vabljeni k prijavi na razpis za kadrovske štipendije

POGLEJ VSE AKTUALNE RAZPISE ŠTIPENDIJ

 

ŠTUDENTSKO ALI POČITNIŠKO DELO V CINKRANI

Z mislijo na prihodnje generacije stremimo k inovativnim in trajnostnim rešitvam. Z razumevanjem medsebojne soodvisnosti in prepletenosti, postavljamo v ospredje ustvarjanje ravnotežja med gospodarstvom, poslovno uspešnostjo podjetja in družbo.

Vabljeni, da se nam pridružite na poti osamosvajanja in pridobivanja prvih delovnih izkušenj:

Ni zadetkov za prikaz

POGLEJ VSA RAZPISANA DELOVNA MESTA

 

PRAKTIČNO USPOSABLJANJE V CINKARNI

Vabljeni, k oddaji vloge za opravljanje praktičnega usposabljanja:

ODDAJ VLOGO ZA PRAKTIČNO USPOSABLJANJE

 

Niste našli primernega prostega delovnega mesta zase?

Vabljeni k oddaji ponudbe za zaposlitev: